Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

The Violinist

Behind the ScenesPosted by Katja Alieva Mon, January 18, 2010 23:53:30

Jeg har for en tid siden lavet billedet "The Violinist".

Jeg har i mine unge dage spillet meget violin og i den forbindelse havde jeg skiftevis vabler og sår på mine fingre. Da jeg havde en elektrisk violin liggende derhjemme, fik jeg den idé at lave lidt kinky konceptbillede, hvor en ung kvinde skulle putte plastre på sine fingre. Alle de modsætninger - hårdt slid, elektrisk violin og bestemt ikke en nørdet attitude hos kvinden, burde skabe en fed visuel effekt.

Det specielle ved billedet er, at rollerne som model, fotograf og MUA er udført af samme person, nemlig mig selv. Det er i øvrigt anden gang jeg laver det nummer siden mit første billede "Jet set".

Behind the scenes

Billedet er lavet i mit soveværelse, hvor der desværre ikke er så meget plads og kameraet med vidvinkel objektiv måtte derfor klemmes helt ind i væggen.

Aftenen før shootet er der taget prøveskud for at finde kameravinklen.

På dagen. Klædt om i fint tøj og sørger for de opstillede flash rammer rigtigt i forhold til min krops placering..

Der tages fokus på lampen, hvor mit hoved skal være :-)

Flash opstillingen er simpel :: Høj flash i baggrunden for at give kantlys, og flash foran på hver side, hvor den ene flash affyres ind i reflektorskærm for at bløde lyset op.

Billederne tages ved hjælp af fjernbetjening samt auto-udløser, der er sat til 10 sekunder. Det giver mig lige nøjagtig tid til at trykke på fjernbetjeningen, fjerne den ud af billedet og få en korrekt posering. 2 timer efter er dette råbillede udvalgt til redigering:

Billedet er efterfølgende redigeret i Photoshop, hvor der for det meste er arbejdet med layers i forskellige farvekanaler, som bl.a. giver den fede grønne nuance i billedet.

  • Comments(0)//blog.alieva.dk/#post0