Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

Laundry

Behind the ScenesPosted by Katja Alieva Fri, January 29, 2010 03:49:32

For et par dage siden fik jeg lavet et nyt billede "Laundry".

Idéen til billedet har jeg fået fra en nyhedsartikel om en rocker, der afleverede vaskede og strøgede penge til SKAT. Jeg synes det var fandens morsomt at læse og fik straks billeder i hovedet af hvordan rockeren, i bedste husmor-stil, sad et sted i baglokalet og vaskede og strøgede de penge :-). Denne komiske situation skulle selvfølgeligt illustreres!

Behind the scenes

Jeg brugte et par dage på at printe og skære fun-money ud (med værdi af "666 Hell Dollars"). Hvis du skal gøre samme nummer, husk lige at følge regler omkring pengeillustration for de forskellige valutaer på CBCDG's side eller nationalbanken.dk.

Min ven, Jonas, var med på idéen og stillede venligst sit køkken og sig selv til rådighed. Det tog os omkring en times tid til at gøre "kulliserne" klar, da der var mange detaljer og "dollars" skulle også vendes den rigtige vej (de er blanke på den ene side):

Lysopsætningen består af 3 flash, som er placeret som følger:

Det er altid en udfordring med en posering, hvor modellen skal kigge ned. Man risikerer nemlig at få et billede, hvor det ser ud som om modellen sover. I dette tilfælde blev det løst ved at "rockeren" skulle kigge på den krøllede bunke sedler i stedet.

Efter meget grinen og pjatten lykkedes det også at få dette råbillede i hus:

..og slutresultatet:

  • Comments(0)//blog.alieva.dk/#post2