Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

Beauty

Behind the ScenesPosted by Katja Alieva Thu, May 05, 2011 23:52:18

Engang imellem sidder man og keder sig en sen søndag aften og begynder at få skøre fotoideer. Det var tilfældet her for et par dage siden, hvor VM i snooker var spillet færdigt, men det var stadig for tidligt at gå i seng.

Jeg gik i gang med at skyde "Beauty". Ideen bag billedet er ikke særlig gennembrydende, men alligevel lidt sjov pga. kontraster / modsætninger, hvor en kvinde sidder og ”smykserer” sig, mens hun drikker bajere, ryger og ser tv på et meget rodet værelse.

Da jeg ikke lige kunne skaffe en model kl. 12 om natten, brugte jeg mig selv ved hjælp af kameraets 10 sek. udløser.

For at skabe TV lys, har jeg sat min 430EX flash med diffuser på stativ, indstillet den på 80mm for at få et mere målrettet lys… Lyset blev dog alligevel for spredt og jeg tog alternative midler i brug.

Med skærm fra dyrlægen og noget papir, blev det til denne hjemmelavede snoot smiley:

Så gik det ellers hurtigt og efter 20 skud og 10 min efterbehandling, havde jeg det ønskede resultat :

Endnu engang blev jeg bekræftet i, at billeder har godt af at blive lagt på hylden i nogle timer og endda dage, så man kan kigge på dem igen med friske øjne.

Næste morgen gik det op for mig, at det ikke er helt tydeligt, at kvinden ser fjernsyn… Og når det ikke er tydeligt, så giver lyssætningen ingen mening ( = er dårlig).

For at rette op på det, besluttede jeg derfor at tilføje et TV (som jeg skyder fra nogenlunde samme vinkel, som originalbilledet).

Klippe-kliste, give den samme efterbehandling og det endelige resultat (se stor KLIK) :

Er fint tilfreds med billedet og påtænker allerede lidt at komme med et remake, med en fed mand i tanktop, smurt ind i sovs dryppende fra en pepperroni pizza..... :-)

  • Comments(3)//blog.alieva.dk/#post26