Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

1x.com

PromoPosted by Katja Alieva Wed, May 18, 2011 16:28:12

Jeg har langt om længe fået registreret mig på 1x.com, som er et slags galleri, hvor ens billeder skal blive godkendt af nogle kuratorer, før de kan blive publiceret :

http://1x.com/#!/artist/katjaalieva/

Jeg har fået indsendt 2 billeder ind - ”17:55” og ”Bedtime” inden for de sidste 2 uger.

Jeg må sige, at jeg blevet noget overrasket over hvor meget trafik denne side har! På ”Bedtime” har jeg eksempelvis siden den 9. maj fået over 27.000 unikke views, over 50 kommentarer og knap 40 delinger på facebook..

Til sammenligning, har jeg på min www.alieva.dk fået 4.800+ views på samme billede på et år.. og de er sikkert ikke engang unikke :-D.

Jeg vil derfor helt klart anbefale, at man smider par billeder derind for at få lidt eksponering!

Hvordan fungerer siden?
Som et ikke-betalende medlem, får du lov til at uploade 10 billeder – 1 stk. billede pr. uge og det er uanset om billedet bliver godkendt eller ej. Hvis det ikke er nok, kan du for par dollars om måneden få flere muligheder.

Det uploadede billede bliver enten afvist eller godkend af sidens (mener jeg) 5-6 kuratorer. Hvis kuratoren er tvivl, bliver billedet sendt til afstemning blandt sidens registrerede brugere.

Vær opmærksom på, at hvis billedet bliver publiceret, kan den ikke blive slettet igen, med mindre man har en meget god grund til at gøre det..

Selvom man ikke har nogen billeder publiceret på 1x, er det stadig en god idé at være bruger på siden.

Der er tusindvis af flotte billeder, som man nemt kan tilføje til sine favoritter eller til albummer, som man kan oprette under sin profil. Sådan en samling er jo altid rar at have, hvis man har brug for inspiration eller i det hele taget noget godt at kigge på smiley

  • Comments(1)//blog.alieva.dk/#post27