Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

Kommentarer

InfoPosted by Katja Alieva Mon, April 26, 2010 17:02:44

Jeg er af en læser blevet gjort opmærksom på, at vedkommende efter gentagne forsøg ikke kunne poste kommentarer til bloggens indlæg.

Jeg håber, at det er et enkeltstående tilfælde. Jeg vil dog meget gerne høre, hvis der er andre, som har samme problem. Smid venligst en mail til katja (a) alieva . dk , hvis det er.

På forhånd tak!

UPDATE

Det ser ud til, at det beskrevne problem skyldes forkert gengivelse af spamkoden!

Hvis du har skrevet den viste kode forkert, vil du se samme side med tomt kommentarfelt, efter at du har trykket på "Gem". Der vil stå "Ugyldig kode" med rødt ved siden af spambilledet.

Det der snyder er, at din skrevne kommentar vises som at være tilføjet nedenunder. Det er den altså ikke - og den kommer til at forsvinde, så snart du forlader siden. Kopiér derfor teksten i kommentarfeltet igen og skriv koden (kan du ikke tyde koden, kan du få en ny en ved at klikke på billedet).

Hvis du har skrevet koden korrekt, bliver du omstillet til en ny side med tekst "Ny Kommentar Tilføjet" i 5-6 sekunder, hvorefter du vender tilbage til indlægget.

Håber, at det lykkes! :-)

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Katja Alieva Tue, April 27, 2010 17:48:01

jeg har lidt mistanke om, at folk måske kom til at skrive forkert spamkode....? :-)

jeg har hele dagen skrevet testkommentarer fra alverdens computere uden problemer... ;-)

Posted by Kenny Marek Møller Tue, April 27, 2010 17:43:22

Øbs bøbs bøh... Test!

Posted by Robert Tue, April 27, 2010 11:24:10

Test post