Katja Alieva Photography

Katja Alieva Photography

Danserinde

FotoserierPosted by Katja Alieva Fri, June 18, 2010 00:24:30
Sidste weekend bød på en fotosession, der stilmæssigt lå noget længere væk fra hvad jeg ellers plejer at lave.. :-) Det kan jo nogle gange være en god ting - man kan jo støde på nogle udfordringer og evt. få øjnene op for nye muligheder / stilinteresser.

Min MUA havde længe ønsket at lave en billedserie med en klassisk ballerina-look. Jeg var frisk på ideen, selvom jeg mest er til lidt kinky & hårde model- & konceptbilleder. Men som sagt, at det jo altid godt at prøve noget nyt :-)

Midt i planlægningen fik vi desværre problemer med at skaffe balletsko mv. til billige penge, hvorfor Larisa besluttede at style modellen til en danserinde i stedet.

Til shootet har vi fået en ny model, Anastasia, som ikke har prøvet at stå foran kameraet før. De gik dog rigtigt godt - efter 10-20 prøveskud kunne hun leve sig ind i rollen uden problemer!

Som location har vi brugt den fantastisk flotte Silo på Islands Brygge. Udover interiøret var lyset også helt fantastisk. Bygningen har glastag og der kom et rigtigt flot og blødt lys igennem. Jeg har derfor kun brugt enkelt flash med paraply til alle billeder.

Lidt random billeder fra forberedelserne, bygningen og fotoshootet :

..og her er resultatet :

næsten S/H (se stor KLIK) :

samme billede tættere beskåret (se stor KLIK) :

...med grøn toning (se stor KLIK) :

..og med blå toning (se stor KLIK) :  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Katja Alieva Wed, July 14, 2010 21:15:46

Hej Morten


Håber, at du nyder det gode vejr :-)

Tusind tak!

Jeg er endnu engang blevet bekræftet i, at det er utroligt, hvor meget en god/spændende location samt styling kan gøre for et få et fedt resultat i huset.

Jeg er også rigtig glad for billederne og håber at jeg kan bruge samme location til måske et andet fotoprojekt.... ;-)

Posted by Stengaard Sun, July 11, 2010 08:20:26

Som sædvanligt smukt og kreativt arbejde fra din hånd. Det er virkelig flotte billeder - imponerende øje for komposition, super spot af location, god og spændende model, fedt valg af objektiv for anderledes effekt, lækker efterbehandling, skarpt og flot!

Posted by Katja Alieva Fri, June 18, 2010 20:29:15

tak skal du have :P

Det er 15 mm F/2,8 fiskeøje og så er der kun brugt 1 stk. speedlite (nr. 2, som du kan se på backstage billeder, er blevet sat op, men kom aldrig i brug..)

Posted by Thomas Fri, June 18, 2010 16:01:27

Det ser bare pisse godt ud! Hvad har du brugt af objektiv? og har du bare brugt 2 speedlites?

Posted by Thomas Fri, June 18, 2010 16:01:22

Det ser bare pisse godt ud! Hvad har du brugt af objektiv? og har du bare brugt 2 speedlites?